Giveci cu rata

Cine spune ca acest fel de mancare numit ghiveci,se pregateste doar vara,nu este adevarat deoarece legume se gasesc in orice anotimp
Pentru ca nu am facut asa ceva de luni bune,acum a fost bine primit de familie si chiar foarte bun!
AVEM NEVOIE DE:
1/2rata fiarta
2cepe
3morcovi
1felie de telina
1pastarnac
1ardei gras rosu
1dovlecel
2felii de bostan
rosii cherry congelate
1cutie rosii cubulete Sun Food
1cutie mica cu mazare
1borcan cu bame puse de mine
4cartofi
1capatana mica de usturoi
20ml ulei
sare
piper
CUM SE PROCEDEAZA:
Rata fiarta,portionata,o pui intr-o tava sau o cratita mai mare
Toate legumele curatate,spalate,taiate cuburi sau rondele,le calesti putin in ulei,dupa ce s-au inmuiat,adaugi rosiile congelate,cutia cu rosii,mazarea,bamele,1cana cu apa,1lingura rasa cu sare,1lingurita piper,amesteci apoi rastorni in tava peste carne
acoperi tava cu folie de aluminiu daca nu are capac si la cuptor lasi la foc mic 1h
Pui pe farfurie cald sau rece cum va place,mie-mi place orice mancare calda s-o mananc!

0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Google+ Followers

Persoane interesate