Placinta cu lapte fierbinte

 Aceasta reteta,probabil ca cine a tradus-o,s-a impotmolit la cuvantul chec sau mai bine zis pandispan pentru ca sub nici o forma nu este placinta

AVEM NEVOIE DE
4oua
200g zahar
350g faina
1plic praf de copt
un praf de sare
240ml lapte
1plic zahar vanilat
70g unt
CUM SE PREGATESTE
In cuva robotului spargi ouale,adaugi un praf de sare,zahar,zahar vanilat si mixezi pana rezulta o crema fina spumoasa

 
 
Pui intr-un vas pe foc laptele si untul iar dupa ce acesta s-a topit opresti focul
Adaugi peste oua jumatate din cantitatea de faina cernuta cu praful de copt,dupa omogenizare adaugi jumatate din laptele fierbinte si mixezi,apoi restul de faina si restul de lapte si amesteci usor
Rastorni in tava cu hartie de copt,deasupra pui miez de nuca taiat,eu am avut fistic taiat apoi la cuptor va sta 40min la 180de grade

 


Scoti prajitura pe platou,pudrezi si tai



Pofta buna si sa va fie de folos!


0 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme