Creme brulee cu ghimbir confiat






Ingrediente:200ml smantana lichida,75ml lapte,30gghimbir confiat,4galbenusuri,2linguri zahar,2linguri zahar brun
Ghimbirul il pun in blender si-l fac o pasta,il amestec pe foc mic cu smantana si laptele pana ajunge la temperatura de fierbere apoi dau vasul deoparte;intr-un bol frec galbenusurile cu zahar pana rezulta o crema alba si cu atentie amestec galbenusurile cu smantana dupa care dau bolul la frigider 2-3h;dupa acest timp,pun crema in forme,formele intr-o tava cu apa calda si dau la cuptor la foc mic 1h;dupa ce s-au copt si racit presar zahar brun deasupra si ard cu pistolul dupa care se servesc imediat si garantez cu gustul extraordinar.

2 comentarii:

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme