Mic dejun

Stand intr-o zi cu gandurile mele,mi-am amintit ca in copilarie,chiar si adolescenta foarte des mancam asa ceva,chiar imi faceam singura dar va spun sincer ca rosiile tot de gradina,ouale tot de tara, gustul nu a fost ca acela pe care-l stiu!!!s-a mancat pana la urma ca a fost bun dar uite asa ne pierdem si gustul copilariei,pana la urma ne vom pierde si traditiile pentru ca nu mai sunt cum erau odata,eu cel putin am simtit asta de mult!!
AVEM NEVOIE DE:
3oua
4rosii
2catei de usturoi
3linguri ulei
sare
piper
putin busuioc uscat
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei pui rosiile cubulete si usturoiul marunt,dupa ce s-a format un sos condimentezi cu sare,piper,putin busuioc uscat
Spargi ouale in acest sos
iar cand albusul a inceput sa se albeasca,amesteci totul cu o lingura
Servesti cu paine prajita alaturi un pahar de sirop rece.



 
 

2 comentarii:

  1. Si la noi se manaca asa ceva dar se mai pune si ardei gras, eventual ceapa in loc de usturoi.
    Nu stiu de ce nu ai fost incantata, mai ales ca ai spus ca toate sunt Bio, cu rosii cu gust de rosii, oua de tara...
    Poate ar trebui sa faci mai des si ar fi altfel. Sa va fie de bine dragii mei, va tzuc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea,am facut referire la gustul din copilarie pe care nu l-am gasit acum si nu stiu de ce;reteta asta exact asa ne-o facea mama dimineata iar mai tarziu am inceput s-o fac singura! voi mai face pana-i gasesc gustul zic!!pup cu drag!!

      Ștergere

Multumesc de vizita,de comentariul facut si te mai astept draga cititorule!!

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme