Quiche Lorraine


Am intalnit multe retete de quiche(mai pe romaneste este un fel de tarta) si toate persoanele,spun ca-i reteta originala.Aceasta reteta este adusa de la "mama ei"din Franta si pot spune si eu acelasi lucru dar adevarul nu-l stie nimeni,pana la urma fiecare o pregateste cu ce are pentru ca gustul ramane la fel,adica unul foarte bun!!!
Ingrediente:1pachet de foitaj,300g bacon,partea alba de la 1praz,3linguri ulei de masline,300g branza de capra,200g smantana,7oua,sare,piper
Tava de tort cu fund detasabil,se captuseste cu aluat;intr-o tigaie cu uleiul incins se caleste baconul taiat cubulete si prazul rondele,se condimenteaza cu sare si piper;jumatate din aceasta ceapa se pune in forma,deasupra bucatele de branza,3oua intregi si 4galbenusuri,se bat bine ,se amesteca cu smantana,se rastoarna peste branza iar deasupra restul de ceapa;se da la cuptor 30min.si se serveste calda.Pofta buna!
1

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme