Tarta cu zmeura

Asta toamna am pus la congelator foarte multa zmeura,am prins intr-o zi un pret foarte bun,am luat mai multa si uite asa toata iarna m-am lafait cu zmeura.
Acum am crezut ca am terminat-o dar tot am mai dat de o punga si am facut aceasta tarta.Nu am muncit deloc la ea dar m-a salvat dintr-o situatie!!!
AVEM NEVOIE DE:
1pachet aluat de foitaj
1plic Crema pentru tarte Dr.Oetker
1cana cu zmeura
zahar pudra
CUM SE PROCEDEAZA:
Se tapeteaza o forma de tarta cu aluat
deasupra se pune crema pregatita dupa instructiunile de pe plic
apoi zmeura nedezghetata
si se lasa la cuptor 30-40min
iar dupa ce s-a racit se scoate din forma,se pune pe un platou,se pudreaza cu zahar si se serveste
Este un desert gustos,se pregateste foarte repede,este un desert care te salveaza atunci cand ai musafiri neinvitati!!




  

0

Curcan cu stevie

Cat ma bucur cand vine primavara sa vad gradinile pline de verdeata,pietele de asemenea si cat imi plac mie aceste verdeturi,dar se pare ca timpul s-a razbunat pe noi si nu stiu sigur dar dupa atata frig,ploaie si ninsoare,nu cred ca vom mai avea asa curand verdeata de care vorbeam.
AVEM NEVOIE DE:
2aripi de curcan
1kg stevie
1ceapa
1lingura pasta de ardei sau de rosii
20ml ulei
2-3fire de usturoi verde
2oua
sare
 CUM SE PROCEDEAZA:
Aripile portionate,spalate,se rumenesc in ulei,dupa care se scot pe o farfurie.In uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt,dupa ce s-a aurit se adauga pasta de ardei,carnea,1cana cu apa,1lingurita cu sare,usturoiul taiat marunt si se lasa la fiert
 Dupa ce carnea este fiarta,se adauga stevia curatata,spalata,oparita 2-3min.in apa clocotita,scursa iar dupa ce s-a racit putin,taiata
Se lasa pe foc pana scade,(nu mai mult de 10-15min),se potriveste de gust,se opreste focul si imediat se adauga ouale batute,se amesteca si se pune capacul.
Se serveste imediat sau cum doreste fiecare!!

 

0

Desert la pahar

Am facut Tiramisu iar cu crema si piscoturile ramase,am facut doua cupe din acest desert bun de tot!😉😉😉
AVEM NEVOIE DE:
1pachet de piscoturi
250g branza Mascarpone
200ml frisca lichida
200g crema Speculos din comert LIDL
1cutie compot de ananas SunFood
1/2lingurita scortisoara Kotanyi
 CUM SE PROCEDEAZA:
Se amesteca intr-un castron branza cu frisca batuta separat apoi cu crema Speculos
Se pun in cupe bucati de piscot inmuiate in zeama de compot,apoi crema,cubulete de ananas,
se acopera cu crema,se orneaza cu jumatati de ananas se pudreaza cu scortisoara si se lasa la frigider pana in momentul servirii


  


missgrey.ro
0

Tiramisu reinventat

Voi incepe incet incet sa postez tot ce a ramas in urma chiar inainte de sarbatori
Incep cu aceasta prajitura super,mega delicioasa!

AVEM NEVOIE DE:
1pachet mic de piscoturi de sampanie
250g branza Mascarpone
200ml frisca lichida
200g crema Speculos(din comert LIDL)
1cutie de compot de ananas SunFood
1/2lingurita scortisoara macinata Kotanyi
CUM SE PROCEDEAZA:
Intr-un castron se amesteca branza cu frisca batuta separat,apoi cu crema Speculos si se lasa deoparte
Se capitoneaza o tava de chec cu folie alimentara,se pun piscoturi inmuiate in zeama de compot
apoi jumatate din crema de branza,se acopera cu alt rand de piscoturi apoi crema ramasa
Se acopera cu folia de pe margine si la frigider pana a doua zi

Se da deoparte folia de deasupra,se rastoarna cu atentie pe un platou lung,tot cu atentie se desprinde folia
Se pudreaza deasupra cu scortisoara si se orneaza cu jumatati de ananas din compot
Se taie si se serveste,un deliciu!


 

 

0

Stevie cu orez


AVEM NEVOIE DE:500g stevie,1legatura de leurda,1ceapa,1ceasca orez,1lingura bulion,3linguri ulei,sare

CUM SE PROCEDEAZA:Stevia,curatata de nervurile groase,spalata in multe ape reci,o pun intr-un vas cu apa care fierbe,pentru 3-4min;o scurg iar dupa ce s-a racit o tai;intr-un vas cu ulei,calesc ceapa,adaug bulionul,orezul spalat si scurs,stevia,amestec,pun 4cesti cu apa,cand incepe sa clocoteasca adaug leurda taiata marunt,condimentez si dau la cuptor pentru 15-20min.
Dupa ce s-a racit se serveste.
Pofta buna!
0

Sunt buzzer 3

Sunt #buzzdove si testez sapunul-lichid Original primit de la #buzzstore
Sunt pregatita pentru spalare cu sapunul-lichid Dove,care face o spuma parfumata,cremoasa,hidrateaza pielea mainilor pentru ca are in compozitie,unt shea.
Recomand tuturor acest sapun-lichid Dove si nu veti regreta!!
Multumesc  DOVE pentru ca existati!!
0

Sunt buzzer 2

Am primit pentru testare un kit de la #buzzstore ce contine
1 sapun crema lichid Dove 250ml si o rezerva Dove 500ml
2 x sapun-crema lichid Dove 250ml pentru 2prieteni sau colegi
5 brosuri informative
1 prosop de maini
1 ghid de Buzz
Acum am inceput impartirea brosurilor si a unui sapun-lichid, facandu-mi prietenii sa inteleaga cat de bun,natural si cat de mult iti catifeleaza pielea mainilor acest sapun.
Chiar daca stiam efectul acestul sapun,pentru ca folosesc produse Dove de mult timp,totusi eu am fost prima persoana care a studiat brosura dar fara poza!!!
Multumesc #buzzstore
Multumesc #buzzdove
Multumesc DOVE


2

Sunt buzzer

Postez tarziu primirea coletului pentru testare a sapunului lichid Dove pentru ca am avut probleme in familie si nici laptopul nu mi-a mers cum trebuie.
Da am primit,m-am bucurat mult cand l-am vazut dar bucuria mi se sterge incet incet,pentru ca nu ma pot conecta la cont sa postez in sectiunea My Buzz.
de un an de zile de cand ma chinui cu acest cont si tot nu s-a rezolvat nimic;am cerut ajutor echipei buzz,este adevarat ca mi l-au dat dar calculatorul buzz,nu vrea deloc sa-mi recunoasca acest nenorocit de cont(sunt deja foarte nervoasa!!)
Nu stiu cum se va rezolva dar eu sper ca bine,poate vor vedea si dumnealor cate mesaje de ajutor am trimis!!
Oricum eu multumescBuzz Store
Multumesc #buzzdove
Multumesc DOVE

0

Pilaf cu ciuperci

Imi place pilaful cu orice,imi plac ciupercile iar combinatia de orez cu ciuperci,adica pilaf asa cum il pregatesc eu,este o nebunie!!
Reteta de pilaf este una singura,doar metode de pregatire sunt mai multe,asta depinde de cine-l face si ce placeri are,adica mai zemos,mai legat,cu orezul care se risipeste,mai gras,mai putin gras!!
Placerea mea este una singura si veti vedea mai jos!
AVEM NEVOIE DE:
500g ciuperci
2cepe
50ml ulei sau grasime de pasare daca nu e post
1cana cu orez
sare
CUM SE PREGATESTE:
In cratita cu ulei ce caleste ceapa,se adauga ciupercile spalate si curatate daca e cazul apoi feliate
Dupa ce a scazut apa din ele se adauga 4cani cu apa,1lingurita rasa cu sare,1cana cu orez nespalat,apoi se lasa vasul la cuptor25-30min la foc mic
Dupa acest timp,se scoate,se amesteca putin,se potriveste de gust apoi se lasa deoparte cu capacul deasupra pana in momentul servirii
Este un pilaf asa cum ar trebui sa fie si anume,legat,cremos si gustos!
Mie imi place cremos si sa-l mananc fierbinte!
Imi plac mult ciupercile dar mai ales pilaful,de aceasta data in anul 2012,am pregatit acelas pilaf,dar cu ciuperci Shimeji care si ele-mi plac foarte mult



  





0

Dulciuri de post

Dulciuri de post

Petit chef

Diverse

Afişări de pagină

Persoane interesate

LaFemme