Mic dejun
Stand intr-o zi cu gandurile mele,mi-am amintit ca in copilarie,chiar si adolescenta foarte des mancam asa ceva,chiar imi faceam singura dar va spun sincer ca rosiile tot de gradina,ouale tot de tara, gustul nu a fost ca acela pe care-l stiu!!!s-a mancat pana la urma ca a fost bun dar uite asa ne pierdem si gustul copilariei,pana la urma ne vom pierde si traditiile pentru ca nu mai sunt cum erau odata,eu cel putin am simtit asta de mult!!
AVEM NEVOIE DE:
3oua
4rosii
2catei de usturoi
3linguri ulei
sare
piper
putin busuioc uscat
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei pui rosiile cubulete si usturoiul marunt,dupa ce s-a format un sos condimentezi cu sare,piper,putin busuioc uscat
Spargi ouale in acest sos
iar cand albusul a inceput sa se albeasca,amesteci totul cu o lingura
Servesti cu paine prajita alaturi un pahar de sirop rece.
AVEM NEVOIE DE:
3oua
4rosii
2catei de usturoi
3linguri ulei
sare
piper
putin busuioc uscat
CUM SE PROCEDEAZA:
In tigaia cu ulei pui rosiile cubulete si usturoiul marunt,dupa ce s-a format un sos condimentezi cu sare,piper,putin busuioc uscat
Spargi ouale in acest sos
iar cand albusul a inceput sa se albeasca,amesteci totul cu o lingura
Servesti cu paine prajita alaturi un pahar de sirop rece.
2